Ő az új Subaru Impreza

Itt vannak az első képek az új Subaru Imprezáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy zártkörű eseményen már a hivatalos New York-i bemutató előtt láthatta pár szerencsés az új Imprezát. Hivatalos képeken itt megnézhető.


A gyáriak voltak annyira jó arcok, hogy a Subaru amerikai vezérképviseletének hivatalos sajtóoldalán közzétettek pár képet az eseményről. Mi, akik nem lehettünk ott, sem kell szomorkodnunk. Senki nem taposta le a cipőnk, és pár óra késéssel, innen a monitor elől, de kényelmesen megnézhettük a Subaru Impreza 2.0i Sport Sedan premier előtti megjelenését, azóta persze a tömeg is láthatta a New York-i autószalonon. A képeken értelemszerűen az amerikai változat látható, és mivel ez még mindig nem az igazi bemutató volt, a technikai adatok sem ismertek. A hivatalos közleményben ennél több nincs is róla, így marad az, ami a képek alapján látszik.
Hirdetés


Tudjuk, hogy teljesen új műszaki alapokat kapott, és hogy emiatt a gyár nagyon sokat vár tőle. Az új Impreza persze sokkal kevésbé izgalmas, mint a tavaly látott prototípus, de ez nem kell, hogy a kedvünket szegje. A lényeg, hogy fiatalosabb, mint a most leváltott. Lesz belőle ötajtós ferdehátú variáns, és ahogy megszokhattuk, idővel jönnek az igazán erős változatok. Többet róla később, a hivatalos bemutató után.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 06:56
    Permalink

    hát nem tom, az egyel előző az már jó volt, ez nem lett jobb……a hátsó lámpa konkrétan gagyi azzal a kilógó/lelógó indexxel, anélkül jó lenne.

  • 2017.10.28. at 06:56
    Permalink

    Sikerült lekoppintani egy Volvo orrot. mennyit gondolkodhattak ezen? Mit lopjunk srácok, Audit vagy Volvot? Aztán betoltak 2 üveg szakét, megd.tak 3 db manga lányt és ezt izzadták ki.
    Csudálatos Micuka San!

  • 2017.10.28. at 06:56
    Permalink

    Az alap-Imprezák mindig is ilyenek voltak. Sima családi autók mindenféle flanc nélkül. Ezek köré nem is épült semmilyen kultusz – az a sportváltozatokat övezte. Ismerős a film?

    [url]https://www.google.hu/search?q=due+date+subaru+impreza&client=opera&hs=8BR&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUrPCK0NvLAhUKEJoKHYeLDbcQ_AUIBygB&biw=931&bih=610[/url]

Vélemény, hozzászólás?