Erősebb motorokat kap a VW Touran

Izmosabb dízel- és benzinmotorokat kap a Volkswagen Touran

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A VW bemutatta a Touran két új csúcsmotorját és Milano névre keresztelt felszereltségi csomagját.


Sportos családapáknak lehet megfelelő választás a nemrégiben tesztelt VW Touran két új, izmos változata. A benzines pártiak az 1,8 literes TSI-t választva 180 lóerőt és 250 Nm forgatónyomatékot kapnak, amely 1250 és 5000 1/perc fordulatszám-tartományban áll rendelkezésre. A hétgangos DSG váltóval szerelt változat 218 km/óra végsebességre képes. A dízelt kedvelők is örülhetnek, hiszen a 2,0 literes 190 lóerős változat is fürgén mozgatja majd a családi egyterűt. A hatgangos DSG-vel akár 220 km/órával is repeszhetünk, normál tempóban közlekedve pedig 4,6 l/100 km vegyes fogyasztást ígér a gyár.
Hirdetés

Nem csak a motorok, az ellátmány is frissül. Milano néven válik elérhetővé egy új csomag, amely környezetmegvilágítást, fekete tetőkárpitot, zongoralakk belső díszítőelemeket, ülésfűtéssel ellátott Nappa bőrüléseket és multifunkciós kormányt foglal magába. A csomag a Comfortline és Highline szintekhez rendelhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?