Hétfőn debütál a Jaguar XE, élőben nézhető a premier

Jaguar XE - hétfő este élő adásban lesz látható

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szánna arra 30 percet, hogy elsők közt ismerhesse meg a legújabb Jaguart? Ha igen, hétfőn este 20:15-kor várjuk!

Augusztus elején már gyári fotón is láthattuk az olvasói kémfotón már júliusban megmutatott, és angol humorral reklámozott Jaguar XE-t, szeptember 8-án 20:15-kor pedig online közvetítéssel mutatkozik be - hol máshol, mint Londonban. Nem kell hozzá utazni, hogy elsők közt megismerhessük. Zárosan utána részletes specifikációját is várhatjuk.
Korábbi hírünkben már számos részletet elárulhattunk a jelentős mértékben könnyűfémből épülő karosszériájú XE-ről, de előzetesként továbbiakat is kikotyogott a gyár. Futóműve - a kategóriában elvárható módon - elöl kettős keresztlengőkaros, hátul Integral Link fantázianevű multilink, kormányműve kategóriaelső érzetet ígérő elektromos szervós, vezethetősége sportautósnak mondott.
Hirdetés
A márka rajongói feltétlenül jegyezzék be naptárukba a szeptember 8., hétfő este 20:15-ös időpontot. A bemutató 20:45-ig tart, és ide kattintva[/url] lesz követhető. Utána 22:30-tól 23:15-ig szintén az előbbi címen megtekinthetően és meghallgathatóan Emeli Sandé ad majd - angol humorral - exkluzív koncertet, melyen a modellhez írt "Feel XE" dal is felcsendül. Az XE bemutatója és az énekesnő fellépése között tehát simán megejthető lesz a vacsora is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?