Nyárra megjelenhet a Sandero RS, de nem Daciaként

Jön minden idők legütősebb Daciája? Képeken a Sandero RS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Brazíliában Renault emblémákkal fotózták le a nyárra már a piacra várható Sandero RS-t, Daciaként egyelőre csak várhatjuk a hot hatcht.


Egyáltalán nem gyári koncepcióként már láthattunk példát a Sandero sportosítására, most pedig Brazíliában kapták lencsevégre a Sandero RS-kivitelt, amelyet azonban állítólag csak a fejlődő piacok számára tervez bevezetni a Renault. Állítólag nem kívánja elvenni a vevőket a Clio RS-től, így aztán a Sandero RS - a jelenlegi hírek szerint - Dacia emblémával nem várható.
Hirdetés

Kár érte, mert abszolút ütősnek ígérkezik a 2,0 literes, 143 lóerős szívó benzinmotoros, hatfokozatú váltós Sandero RS, ami természetesen ültetett és keményített futóművet, tetőspoilert, egyedi, matt fekete alufelniket is kap. Az európai vevőknek azonban a Renault nem kívánja megadni a lehetőséget, hogy a Clio és a Sandero RS változata, avagy a turbó- és szívómotor között választhassanak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?