Várhatóan egy év múlva debütál a Mercedes C Coupé

Jövő decemberben érkezhet a Mercedes C-osztály Coupé változata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kémfotósok már a C-osztály kabrió változatát is lencsevégre kapták, most azonban a kupéról jelentek meg friss információk.


A hírek szerint jövő év decemberében kerül bevezetésre a Mercedes C-osztály Coupé változata. Ami a külsőt illeti, a C Coupé a már általunk is tesztelt limuzinhoz képest sportosabb, agresszívabb megjelenést kap.
A kétajtós autó hossza várhatóan 4690 mm lesz, összességében pedig szélesebb és alacsonyabb karosszériát kap az elődjéhez képest. A motorokat várhatóan a négyajtós változatból veszik át, így a már jól ismert erőforrásokkal találkozhatunk. A négyhengeres 2,0 literes turbós 241 lóerővel és 310 Nm forgatónyomatékkal bír, míg a 3,0 literes V6-os ikerturbós motor 329 lóerős, nyomatéka 479 Nm.
Hirdetés
Érdemes várniuk azoknak, akik igazán sportos autóra vágynak, hiszen 2016-ban érkezik az AMG változat kétféle motorral. Az egyik 4,0 literes, V8-as twin-turbós 469 lóerővel és 650 Nm nyomatékkal, míg a másik 503 lóerős, nyomatéka 700 Nm.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 23:47
    Permalink

    kaller öcsém egyszer meglásd beverik a szádat
    Sírhatsz akkor, törölheted vérező orcádat.
    Szép nap lesz az, ünnepelünk akkor majdan téged
    Hogy sikerült eltaposni megint egy nagy férget!

  • 2017.10.28. at 23:47
    Permalink

    Köszi ismét az észrevételt. Tisztában vagyok vele, hogy jelenleg nincsenek ilyen teljesítményű motorok. Arról viszont nem tehetek, hogy a világsajtó ilyen számokat közöl. Náluk kellene kopogtatni és őket kérdezni, hogy mégis mik ezek az adatok.

  • 2017.10.28. at 23:47
    Permalink

    Gere Tamás : Tényleg nem kötözködni szeretnék , de szerintem ön keressen magának más pályát hetente ír valami fatális hülyeséget : …” A négyhengeres 2,0 literes turbós 241 lóerővel és 310 Nm forgatónyomatékkal bír …” ajánlanám figyelmébe a jelenlegi Mercedes-Benz 2.0 Turbos modellcsalád teljesítmény adatait hátha feltűnik valami érdekes eltérés !!! Segítek 211 lóerő és 350 nm illetve 184 lóerő 300 nm a helyes válasz ! Bár lehet , hogy speciálisan az ön kedvéért gyártani fognak az ön által említett teljesítmény adattal rendelkező motort . Tudom most jön a fölé pozicionálós duma mint a BMW 428 xdrive teszt esetében … 😀

Vélemény, hozzászólás?