Egy hét múlva debütál, álcázva már látható az új Nissan Qashqai

Jövő héten jön a Nissan Qashqai második generációja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Legfontosabb modelljét, az elmúlt évek sikereit meghatározó Qashqai crossovert váltja a Nissan. Jövő héten debütál a második generáció, már most peregnek a dobok.

Óriásit szólt és nagy siker lett a 2007-ben megjelent, a Nissant a kissé unalmas Almera után felrázó Qashqai. A kompakt crossover a márka legkelendőbb modellje lett, sokáig itthon is a legnépszerűbb modellek egyikének számított, ám hatodik életévére érezhetően megkorosodott. Köszönhető ez talán annak is, hogy 2010-ben csak egy enyhe frissítést kapott, így az új generáció érkezése mostanra nagyon időszerű lett. A Nissan nem is odázza, pontosan egy hét múlva fogja bemutatni a tesztelése közben, maszkoltan lefotózva már most megmutatott és vadonatúj második generációt, amely a Note kapcsán megismert kamera alapú aktív sofőrsegédeket (holttérfigyelő és sávelhagyásra figyelmeztetés) is hozza majd.
Hirdetés

A Nissan szavai szerint az európai fejlesztésű új Qashqai vezethetőségével és kényelmével is új korszakot teremt a crossover szegmensben. Részleteiről egy hét múlva biztosan be fogunk tudni számolni, de nagyon azon sem lepődnénk meg, ha addig újabb részletek szivárognának ki róla.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?