Az új Mitsubishi ASX-ből lesz Evo is

Jövőre jön a második generációs Mitsubishi ASX

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lesz belőle plug-in hibrid, most meg az az új infó, hogy jövőre jön a teljesen új generáció. Sőt, vele térhet vissza az Evo típusnév is.


2010-óta lehet kapni a második generációs Outlander padlóvázára épülő, azzal azonosa, 267 centis tengelytávú ASX-et. A Mitsubishi első kompakt crossoverje az Outlander generációváltásakor, 2012-ben kicsit felfrissült, jövőre viszont már jön belőle a teljesen új második generáció. Az információ Lance Bradleytől, a Mitsubishi Egyesült Királyságbeli részlegének vezetőjétől származik.
Hirdetés
Bradley a brit Auto Express-nek adott interjújában beszélt a következő ASX-ről. Mint elmondta, a következő széria már a bevezetésétől kezdve kérhető lesz plug-in hibridként. Nyilván a hajtáslánc a tavaly tesztelt Outlander PHEV-ből ismert lesz. Ennél is érdekesebb, hogy a japánok a következő Evo modelljüket is az ASX alapján képzelik el, így a Lancer Evo leköszönésével egy nagy teljesítményű crossoverrel vigasztalódhatnak majd a közúti raliautó híján szomorkodó vásárlók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?