Nagyon ritka Audi RS5 kiadás érkezik jövőre

Jövőre jön: Audi RS5 Coupé Sport Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Korlátozott sorozat, összesen 75 darab készül az Audi RS5 Sport Edition változatból, amely 2015-ben érkezik.


Az Audi bemutatta az RS5 Coupé Sport Edition változatát, amely a jövő évtől, mindösszesen 75 darabos, limitált példányszámban érhető el. Az autót két színben, Daytona és Nardo szürkében rendelhetjük, melyekhez piros színű féknyergek és 20 colos könnyfém felnik társulnak. A belső változtatás elég visszafogottra sikerült. Csupán a fekete/piros színű Nappa bőrkárpit, az első sportülések, a piros színű varrás és a szintén piros berakású ajtópanel jelentik a változtatásokat.
Hirdetés
A motorháztető alatt egy 4,2 literes FSI (közvetlen befecskendezésű, feltöltő nélküli) V8-as blokk lapul, melynek 450 lőerős teljesítménye és 430 Nm-nyi nyomatéka több, mint elegendő. Ehhez társul egy S tronic 7 fokozatú automataváltó és az Audi quattro összekerékmeghajtása. Ezzel a hajtáslánccal az A5 4,5 másodperc alatt éri el 0-ról a 100 km/órát, végsebessége pedig elektronikusan 280 km/órában korlátozott. Az limitált szériás RS 5 ára 87 575 dollár, azaz nagyjából 22,4 millió forint lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?