AMTS: szét fognak bontani egy Mustangot, hogy aztán összerakják

Jubileumi AMTS, exkluzív autó: egy új Ford Mustang kerül átépítésre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén is lesz autóépítés az immár 10. alkalommal nyíló Autó, Motor és Tuning Show alkalmával, ezúttal egy 2015-ös Ford Mustang fog átváltozni.


Hagyományosnak mondható elem az autóépítés az e hét pénteken immár 10. alkalommal és 10 különböző autós tárlattal jelentkező, vasárnapig a Hungexpón látogatható Autó, Motor és Tuning Show főcsarnokában. Három nap még az ország legtapasztaltabb tunerei számára is szoros idő egy autó komplett átvarázsolására, de tudjuk, képesek rá, tavaly is nagyot alkottak az idén ráadásul meg is nyerhető Volkswagen Sciroccóval. Idén viszont új szelek fújnak, Volkswagen után Ford következik, nem is akármilyen.
Hirdetés
A jubileumi alkalomhoz illően exkluzív járművet választottak a szervezők: az eddigi Volkswagen-hegemóniát követően idén egy 2015-ös, új Ford Mustangot szednek darabjaira, hogy az teljesen átalakuljon a show három napja alatt, ráadásul a látogatók szeme láttára! A műanyagos munkáktól kezdve, a futóművön, a fényezésen, az utastér átvarázsolásán és gyárinál is komolyabb hifi beépítésen keresztül minden átalakításra kerül. Az építést a show teljes ideje alatt, a helyszínen kialakított Autóépítő Arénában lehet majd követni.
Érdekesség, hogy a Mustang olyannyira új, hogy bár árát már ismerjük, az európai márkakereskedésekben is csak 2015 őszétől lesz kapható, így nem kis kihívással néznek szembe az AMTS szakemberei az "A" pavilonban felállított Autóépítő Arénában. További érdekesség az autóra kerülő ROUSH bodykit, mely a legelső szett, amit a gyár Európába szállított a hatodik generációs Mustanghoz. Szerintünk nem kérdés, hogy idén is sikerülni fog az AMTS autóépítése, ami természetesen élőben, a helyszínen, illetve webkamerán keresztül is követhető lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?