A legújabb Maybachot tesztelik?

Készül az extra hosszú S-osztály, és lehet, hogy Maybach névvel jön

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A madarak csicseregnek, a S-osztály hosszított változata meg egykedvűen köröz a Nürburgringen. Ez nem a hosszított, ez az annál is nagyobb Maybach.


Szabadalmi rajzokon nemrég buktatták le a 6,4 méteres hosszúságú Mercedes-Benz S600 Pullmant. Az lesz a legeslegnagyobb S, de a már kapható két változat és a Pullman közé még pont beférne egy. Tudják ezt Stuttgartban is, ezért a videón is látható autóval fognak kijönni. Ez az S verzió a pletykák szerint a 3,035 és 3,165 méteres tengelytávú sima és hosszú S-ekre ráver; tengelytávja 3,665 méter lesz, hossza 5,6 méter. A lang, azaz hosszú tengelytávú kivitelhez képest betoldottak egy fél métert, hosszabb hátsó ajtaja lesz, és óriási lábhely jut majd a hátsó utasoknak.
Hirdetés


Az autót már idén novemberben, Kínában, a Guangzhou Motor Show-n bemutathatják. Ha valamiből, akkor ebből érthetővé válik, hogy elsősorban Kínának szánják, ahol a hátsó kényelem a legfőbb szempont, nem véletlenül kínálnak már a középkategóriás szedánokból is hosszított kivitelűeket. Az így már felettébb bálnás hangulatú S ráadásul az egyszer már feléleszteni próbált, ám bedőlt Maybach márkanevet kaphatja meg. Az külön elnevezés olyan lehet, mint a Jaguarnak a Daimler: jól felszerelt, erős luxuskiviteleket jelölhet majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?