A magyar vagy a maláj C-osztály kombi jön be jobban?

Két verzióban is grafikán a Mercedes-Benz C-osztály kombija

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valószínűleg csak ősszel mutatkozik be a C-osztály kombija, de a kémfotók alapján készített grafikán már most is meg lehet nézni.


Korábban már közöltünk az új C-osztályos Mercedes kombijáról digitális grafikát, de honfitársunk X-Tomi kombi víziója még csak egy kevésbé merész részletfotó volt. Ehhez képest a malajziai Theophilus Chin már többet megmutatott abból, hogy szerinte milyen lesz a kérdéses farrész. Időközben több kémfotó is megjelent a tesztelés alatt álló autóról, így azok alapján könnyebb dolga volt az ázsiai virtuáltunernek.
Hirdetés


Mind a két képet gyári fotóból csinálták a grafikusok, de van az oldalnézetben pár nüansznyi különbség. A magyar verzión hegyesebb a leghátsó ablak alsó sarka, a malájon meg hangsúlyosabb az ablakkeret krómozása; és nem csak a sötét szín miatt. A tetőcsomagtartó sínje valószínűleg csak érzékeltetni fogja a kombiságot, ezért az a változat lehet közelebb a valósághoz, ami jobban simul a tetőhöz. Amit eddig tudni, hogy nagyobb lesz a korábbinál a csomagtér, mivel a C szedánja is nőtt, s a kombi is nagyobb lesz a korábbinál. Az előd 485/1500 literes értékénél mindenképp többre lehet így számítani. A korábbi évjáratokkal ellentétben függőleges helyett vízszintes, az eddiginél jóval szélesebb lehet a hátsó fényszóró. Bónusznak meg itt az első videó a vászontetős C kabrió egyik álcafóliás tesztpéldányáról. A nyitott tetős változatokban legkorábban jövő tavasszal évezhetjük a menetszelet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?