Farkasokkal táncol, Volkswageneket hajt

Kevin Costner bandáját is Multivanek szállítják

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kevin Costner zenél is, s a turnén Volkswagen Multivannel rója az utakat. Otthon meg Touareggel mászkál.


Tíz fekete Multivan Highline mikrobusz alkotta azt a flottát, amivel az Oscar-díjas Kevin Kostner a Modern West nevű együttesével exkluzív koncertet adott Berlinben a Spindler&Klatt étterem-klubban. Az alkalmat a Berlini Divathét, valamint az Arquenautas divatmárka tavaszi és nyári kollekciójának bemutatása adta. Kevin Kostner a Volkswagen Haszonjárművekben is otthonosan érzi magát: "Amikor beszállok egy Multivanbe, akkor szinte teljesen otthon érzem magam" - idézi a sajtóanyag az amerikai művészt, producert, rendezőt, farkasokkal táncolót, több mint testőrt, baseball bikát, tolvajok fejedelmét.
Hirdetés

Az 59 éves Kostner jól ismeri a Multivan Highline változatát, miután már 2011-ben is használta a zenekarával tett németországi turné során. Szülővárosában, Santa Barbarában jelenleg is egy Volkswagen Touareggel jár. A filmvásznon újabban a Három nap a gyilkolásra című krimi főszereplőjeként látható, ugyancsak főszerepet játszik A tervezett nap című, futballról szóló drámában.

Az Alltrack kivitelben is elérhető, már-már turnébusznak is nevezhető Multivan egyik gyakorlatias felszerelése a digitális hangerősítés (Digital Voice Enhancement), ami a gépkocsi plafonjába épített hangszórókat jelenti. A rendszer segíti, hogy a vezető és az anyós, illetve a hátul ülő utasok könnyebben tudjanak beszélgetni egymással.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?