A Kia megmutatta az átdolgozott Picantót

Kia Picanto fészlift: négy év után megújult a legkisebb koreai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megújult a tigrisvicsor a legkisebb vadállati arcot hordó autón. A Kia leleplezte a Picanto második generációjának ráncefelvarrását.


A Picanto Morning néven árult ázsiai változatáról már hónapokkal ezelőtt láthattuk a ráncfelvarrás utáni fotókat. Az akkor közzétett technikai módosítások állnak az európai Picantóra is, így most a frissen megjelent hivatalos fotókkal csokorban tudjuk közreadni, mit tud a 2015-ös Picanto. Változott a miniautó külseje: megkapta a tigrisvicsorhoz hasonlított hűtőmaszk legfrissebb verzióját, továbbá változott az első és a hátsó lökhárítója is - ahogy ez ilyenkor lenni szokott.
Hirdetés


Újak a 14 colos könnyűfémfelnik és a rendelhető sportcsomag, amivel dögösebbé lehet tenni a szelíd városi autót. A beltér sem maradt érintetlen, a krómhatású díszbetétek és a kárpitok is újak. Akár navigációval is rendelhető a 7 colos középső kijelző, amin zenével és videóval is szórakoztathatjuk utasainkat. Reméljük, itthon is kérhető lesz majd az az opciós csomag, amivel még inkább személyre szabhatják a Picantót a vevők. Vörös, sárga és barna színben lehet majd kapni és a belső színvilág is igazodik majd az adott külső dukkóhoz, sőt még a lábteret is díszvilágítás dobja fel.

A motortéri változások szolidak: az 1,0 literes alap szívómotor már teljesíti a korábbinál szigorúbb Euro 6-os környezetvédelmi normát. Ennél érdekesebb, hogy nőttek az első féktárcsák, már 252 milliméteres az átmérőjük, így csökkent a fékút. 100 km/h sebességről padlóig taposva 37 méter kell az álló helyzetig, ami két méter javulást jelent.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?