Téli gumi ingyen – vicc nélkül

Kisorsoltuk a legjobb téli gumit, olvasónk nagyon jól jár

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Múlt héten jelent meg második téligumi-tesztünk, az ott legjobbnak bizonyult abroncsot korábban hirdetett játékunknak megfelelően egy olvasónk nyerte meg. Már nem csak az abroncs típusa, győztesünk neve is megvan.

Fontos a téli gumi, fontos a jó gumi, tudjuk ezt jól, beszédes volt már tavalyi tesztünk is, s idei téligumi-tesztünk eredményei is azok. Ahogyan ígértük, idén nem csak teszteltünk, hanem sorsoltunk is téli abroncsokat. A gumitesztünk győztes abroncsát megtippelők egyike az ott legjobbnak bizonyultból kap egy garnitúrát.
Egy hete hirdettük ki a győztes abroncsot, a teszt részletes eredményei azóta olvashatók, ma pedig eláruljuk, hogy a tavaly és idén is legjobbnak bizonyult Michelin Alpin A4 abroncsokból álló garnitúrát ki nyerte. Sziklai Gábor olvasónk viheti haza a 4 darab, 195/60 R15 méretű Michelin téli gumit. Amennyiben számára a méret nem megfelelő, a játékszabályzatnak megfelelően a nyeremény értékében választhat másikat (a győztes típusból) a nonstopguminál.
Hirdetés

Érdekes, hogy a tippelők zöme nem a Michelint várta győztesnek, hanem az ADAC idei tesztjén elsőként végzett Continental ContiWinterContact TS 850-est, a játékosok 54 százaléka számolt azzal, hogy nálunk is az lesz a legjobb. Nem titok, hogy az sem szerepelt rosszul, ám a mi tesztünkön a voksok 23 százalékát begyűjtő Michelin Alpin A4 mutatta a legjobb jellemzőket. A többi abroncs között igencsak megoszlottak a tippek: 5 százalék voksolt a Hankook Winter i*cept W442-re és ugyanennyi a GoodYear UltraGrip 8-ra, 3 a Bridgestone Blizzak LM-32-re, a Barum Polaris 3-ra, illetve a Pirelli SnowControl 3-ra, s mindössze 1 a harmadikként végző Firestone Winterhawk EVO 3-ra. A többi gumimodell 1 százaléknyinál is kevesebb pártfogót tudhatott magáénak. Részletes eredmények múlt heti cikkünkben olvashatók, nyertesünknek ezúton is gratulálunk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 20:01
    Permalink

    Kíváncsi lennék arra, ha megismételnék a tesztet mondjuk -5C fokos aszfalton és nem +6,5C fokon…..
    Esetleg némi hó is kerülne terítékre. Azt tudni illik, hogy valamire optimalizálnia kell a gyártóknak is.

    Arra tényre ki sem térnék, hogy 2x nyerte meg ua. a gumiabroncs ….

    Gratula a nyertesnek, használja őket!
    Sok balesetmentes kilométert!

Vélemény, hozzászólás?