Volvo V40 R-Desgin és Papírcsákós Fickó a SportVerdában

Különös alak költözött a SportVerda forgatásán a Volvo V40 R-Design utasterébe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volvo V40 esetén a sportos kivitelt jelenti a többféle ellátmánnyal és minden motorral rendelhető, sok extrát adó R-Design. A SportVerda forgatásán egy különös alak is együtt járt az R-Designnal.

Ha Volvo, akkor mindenki a biztonságra asszociál. Nem is rosszul, hiszen például a tavaly érkezett új V40-es a kompakt-, más szóval Golf-kategória legbiztonságosabb modellje. Sok más mellett alapáron a városi koccanásokat kivédő, Euro NCAP Advanced díjjal is kitüntetett City Safety rendszerrel, ESP-vel, első-, oldal- és függönylégzsákokkal, a sofőrnél térdlégzsákkal, valamint az autó elé kerülő gylaogosokat óvó, gépháztető fölé nyíló lufival.
Hirdetés
Kínálata széles, hiszen 120-tól 254 lóerős teljesítményig négyféle benzines és 115-177 lóerővel háromféle turbódízel motorral választható. Van belőle szabadidő-autós megjelenésű Cross Country kivitel, s minden motorjához, valamint báziskivitelét leszámítva összes ellátmányához választható a sok más mellett egyedi 17 colos alufelnikkel, egyedi lökhárítókkal és spoilerezéssel, LED-es menetfénnyel, sajátos hűtőmaszkkal, fémes tükörházakkal, dupla kipufogóvéggel és utastéri kiegészítőkkel sportos hangulatot adó R-design csomag. A SportVerda forgatásán ilyen járt, kiegészítőként a Tordai Istvánt már nem is izgató Papírcsákós Fickóval, és persze azzal a népszerű kérdéssel, hogy vajon a 2010 óta kínai kézben lévő, a Geely által megvásárolt Volvo ma svéd vagy kínai-e. Nos, kevésbé kínai, mint amennyire amerikai, vagy német volt korábban, amikor még a Ford tulajdona volt, így aztán leginkább továbbra is svéd, skandináv autó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?