Megvalósulni látszik a BMW X7

Legkorábban 2017-ben mutatkozhat be a BMW X7

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Range Rover és a Mercedes-Maybach GLS kihívójaként érkezhet hamarosan piacra a BMW legújabb és legnagyobb zászlóshajója, az X7.


A BMW X7 a bajor gyártó minden eddiginél nagyobb autója lehet, amely nem a megszokott szabadidő-autó kategóriát fogja képviselni, sokkal inkább a luxusautósság lesz rá jellemző.
Hirdetés
Méreténél fogva lehetne belőle hétüléses is, az X7 viszont csupán négyüléses kivitellel fog érkezni. A hátsó üléssorban fűthető, szellőztethető, masszázs funkcióval ellátott fotelek várják az utasokat, melyek akár teljesen fekvő pozícióba is állíthatók.
A BMW egyelőre még szűkszavú az X7 részleteivel kapcsolatosan. Ami az erőforrásokat illeti, várhatóan az új 7-esben is jelen lévő 6,0 literes V12-es benzines mozgatja majd a luxus SUV-ot, és az sem kizárt, hogy a nemrégiben, az X5-ben bemutatott 40e jelű konnektoros hibrid hajtásláncot is megkapja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 13:32
    Permalink

    Szerintem a német prémiumgyártók átestek a ló másik oldalára.
    Nem is olyan rég még megelégedtek 3-3 modellel – ma már a tíz is kevés nekik.Az akkor kihagyott lehetőségek már nem pótolhatók,bár mindent megtesznek érte.

  • 2017.10.28. at 13:32
    Permalink

    Nemcsak a Range és a GLS kihívója lenne, hanem Amerikában a Caddy Escalade-é, a Lincoln Navigatoré, az Infiniti QX80-é, a Lexus LX-é és az Acura MDX-é is. Néha azért ilyen is van – a BMW későn kapcsolt…

  • 2017.10.28. at 13:32
    Permalink

    Őszintén szólva a nagycsaládos gazdagoknak eddig nem sok modellt kínált a BMW. A hétüléses kialakításhoz szerintem kicsi az X5, a GL/Q7/XC90/Lexus GX mellett egy sportos kisautó az X5.

    A 7es akkor is csak egy BMW, kár felette próbálkozni, arra ott a Rolls Royce, amely egy bejáratott és sikeres márka. Kár próbálkozni a halandók feletti kategóriában, a 6os sem igazán sikeres.

    És mekkorát bukott a Merci a Maybachhal?

    Egy X7 még sikeres lehet mert nem a Lambotulajoknak szól nem lég ki a márka a termék piacáról…

  • 2017.10.28. at 13:32
    Permalink

    Biztos telitalálat, hisz elég böszme és villantós, az újgazdagokból pedig egyre több van a világon. Egy dolog, hogy nem az én ízlésemnek való, de ugyanakkor zseniális a BMW üzletpolitikája.

  • 2017.10.28. at 13:32
    Permalink

    A három német “prémium” folyamatosan egymást kémleli – ha az egyik kihoz valami újat, a másik is elkezdi tervezni, de addig a harmadik emellé megint kitalált egy új kategóriát, megcsinálja, a másik kettő erről tudomást szerez, ők is belefognak…soha nem lesz ennek vége.
    Előbb-utóbb 1-től 9-ig végigmegy az egész számsor, idővel szépen betömködik a réseket – biztos lesz X2-es is, X8-as meg X9-es. Ahhoz képest játékautó lesz egy Ford Excursion is:)
    A sima BMW-knél is már csak a 9-es hiányzik(bár 8-as most nincs, de volt) – Kínára gondolva majd azt is megcsinálják egyszer.

Vélemény, hozzászólás?