Maldonadót egy Evorával vigasztalja a Lotus

Maldonado kapott egy Lotus Evorát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szegény Maldonado az előző F1 futamon el sem tudott rajtolni műszaki hiba miatt. Sebaj, kapott egy Lotus Evorát, azzal majd vigasztalódhat.


Monacóban nem úgy ment minden, ahogy szerették volna. A Lotus Maldonado alatt el sem tudott rajtolni a vízpumpa hibája miatt. Sebaj, majd a következő futamon kivághatják a rezet, de addig is szegény Maldonado kapott egy Lotus Evorát, hogy legyen mivel szórakoznia.
Hirdetés

[kepallobal=318766][/kepallobal]
A 29 éves venezuelai Aspen fehér kocsija nem is túlzottan feltűnő jelenség, pedig feltöltött motorjával igen szép menetteljesítményekre képes. A Lotus-Renault pilótájának közúti Lotusát a Toyota 2GR-FE kódú V6-osa hajtja, ami 3,5 literes és rokona a Lexusokban, valamint a Toyota Land Cruiserekben is dolgozó benzineseknek. Az Evorában 280 lóerős, de az Evora S-ben, mint amilyet Maldonado is kapott, 350 lóerőt tud egy kompresszor segítségével. Nyomatéka 399 Nm, gyorsulni 100-ra 4,7 másodperc alatt tud, a végsebessége valahol 270 km/h körül van.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 08:18
    Permalink

    Na tessék, még én is elrontom, bár mentségemre szolgáljon, hogy én nem ebből próbálkozom megélni, nem én vagyok a szerző, és egy percen belül javítom is, szóval:
    A 29 éves venezuelai versenyző Aspen fehér színű kocsija Londonban nem túlzottan feltűnő jelenség, pedig feltöltött motorjával komoly menetteljesítményre képes..

  • 2017.10.29. at 08:18
    Permalink

    “”A 29 éves venezuelai Aspen fehér kocsija nem is túlzottan feltűnő jelenség, pedig feltöltött motorjával igen szép menetteljesítményekre képes”” Ehelyett így kellett volna, ha már a firkász újságíró szeretne lenni:

    A 29 éves venezuelai versenyző Aspen fehér színű kocsija Londonban nem túlzottan feltűnő jelenség, pedig feltöltött motorjával komoly menetteljesítmények képes

    Nem ártana megtanulni fogalmazni, hogy ne hülyeség legyen a mondatból… Azt már le se írom, hogy nem a Lotus akar Maldonado akar alatt rajtolni, hanem a Maldonado akart a Lotussal rajtolni. Mennyire kell hülyének lenni, hogy ezt a tényt valaki csak így legyen képes leírni?

Vélemény, hozzászólás?