Hogy lesz ebből bemutató? Még mindig álca alatt az Alfa Giulia

Már a saját kasztniját viseli az Alfa Giulia, de még mindig álcázzák

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már kevesebb, mint két hét van hátra az Alfa Romeo Giulia bemutatójáig, de még mindig csak egy álcázott tesztpéldányt sikerült lefotózni.


Egy új kép verte fel az internet állóvizét, már ami az Alfa-rajongóknak dedikált felét illeti. A tavaly látott, Maserati-kasztnit hordó Giulia után a most lencsevégre kapott nem lehet más, mint az igazi, a végleges változat. A bemutatót június 24-ére időzítik, addig már csak napok vannak hátra, így feltehetőleg már csak a végső tesztelés folyik az erősen álcázott autón. Nem kapkodják el az olaszok, az már biztos. Amit eddig tudunk, hogy az Alfa új, a 159-est váltó sportos, prémium középkategóriása az alapvetően hátsókerékhajtású Giorgio padlóvázra fog épülni.
Hirdetés

A Giulia, avagy gyári kódján a Tipo 952-nek a nevét sem erősítették még meg a gyáriak, a végén az is kiderülhet, hogy nem is Giulia lesz. Motorkínálatában az 1.8-as benzinesek lesznek a legkisebbek, egy turbóval 240, két turbóval 300 lóerő körüli teljesítménnyel. A dízelek mellett lesz V6-os turbós benzines is, a legnagyobb állítólag 526 lóerős is lehetne.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?