Húsz százalékkal nagyobb rakteret ad a magasított Transit Custom

Már kapható a Ford Transit Custom magasított kivitele

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az emelt tetős Ford Transit Custom 370 milliméterrel magasabb a hagyományosnál, így 20 százalékkal nagyobb rakodóteret ad.


Nem csak nagyobb, erősebb is a magasított tetős Ford Transit Custom lemezfedele, esetében ugyanis a tetőszerkezet teljes egészében acélból készül, ezáltal a tetőcsomagtartó terhelhetősége eléri a 100 kilogrammot. A magasított tetős Ford Transit Custom oldalsó tolóajtaja a sajtóanyag szerint a kategória legnagyobb nyílását tárja fel, és mind a rövid, mind pedig a hosszú tengelytávolságú modellváltozatban elfér három megpakolt európai szabványú raklap.
Hirdetés
Az új modellváltozat már megrendelhető, az első autókat az év végétől vehetik majd át a vásárlók. Az építőiparban és logisztikában tevékenykedő vállalkozások örömére a Transit Custom rakterének maximális befogadóképessége 8,3 köbméterre nőtt (fixen beépített, teljes rekeszfallal). A magasított tető egy (nem is vészes árú, nettó 68 000 forintos) opció és mint ilyen, az ügyfelek kérhetik rövid, illetve hosszú tengelytávolsággal, többféle megengedett össztömeggel és hajtáslánccal. A Ford Transit Custom a szegmens egyetlen áruszállítója, amely maximális, ötcsillagos értékelést kapott az Euro NCAP töréstesztjén. A magasított tető a teszt eredményét nem befolyásolja, de a furgon biztonságát fokozhatja a rendelhető vészhelyzeti segélyhívóval kiegészített SYNC rendszer, a tolatókamera, az automatikus távfény, a sávtartó asszisztens és a fáradtságra figyelmeztető rendszer.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?