Genfben jön az új európai Honda Civic

Még csak prototípusként, de nagyon menő külsővel debütálhat az új Honda Civic

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már dolgozik a Honda az Európának szánt új generációs kompaktján. Márciusban látható lesz, de egyelőre még csak tanulmányként.


Továbbgondolva az űr-Civic formáját jött ki 2011-ben a japán kompakt kilencedik szériája, és már a küszöbön van a tizedik generáció. Már tudhatjuk róla, hogy új alapokat és új motorokat is fog kapni. Eddig viszont nem tudhattunk semmit a külsejéről, de most egy gyári grafika segít az eligazodásban. Mivel a Honda külön fejleszti az eltérő piacokra szánt Civicet, és Amerikáé már kész, így most az európai verzión a sor.
Hirdetés

Mivel 2017 elején már árulni akarják, így még az idén be is kell mutatkoznia a végleges változatnak. Mindezek alapján az sejthető, hogy a márciusban, a Genfi Autószalonon dobogóra kerülő prototípus változat már nem lehet fényévekre a véglegestől. Swindonban, Nagy-Britanniában fog készülni, és innen viszik majd a világban a kontinensen mindenfelé.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 08:28
    Permalink

    Én szeretem az UFO-Civiceket, jó kis formabontó szerzetek – egy Hondától olyasféle konzervativizmust soha ne várjunk el, mint egy Golftól. Elfordulna tőle számos rajongó. Most olyan érzésem van, hogy az amerikai piacos verzió arculatát próbálják itt is elsütni. Szerintem az orra olyan lesz, mint az amcsié. Nincs ezzel baj, a Ford is jól összefésülte az ottani és az itteni palettáját. Én is várom, de bármilyen irányba is változik, maradjon Honda, az a lényeg:)

  • 2017.10.28. at 08:28
    Permalink

    varjuk varjuk, a 200 lovas motorral egy jo kompromisszum lehet. hatha még sulycsokkentesre is gyurnanak (?)….visszahozhatna a vti korszakot, egy igenyes geppel 🙂

Vélemény, hozzászólás?