Manuális váltóval is elérhető lesz a BMW M2

Megmarad az igazi vezetés élménye a BMW M2-nél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyre több információ lát napvilágot a legkisebb és legsportosabb bajor modellről, amely alapesetben kézi váltóval fog érkezni.


Egyre jobban közeledünk a BMW M2 hivatalos bemutatójához, ennek megfelelően pedig szépen szivárognak ki az újabbnál újabb információk a kis sportos bömösről. A legfrissebb hírek szerint alapesetben hatfokozatú manuális váltóval szerelik majd az autót, ugyanakkor elérhető lesz a többi M modellben is jól bevált hétfokozatú duplakuplungos. Az is kiderült, hogy egyelőre nem lesz sok színváltozat belőle. Fekete, fehér, ezüst és kék közül válogathatunk majd. A belső kizárólag kék varrással kombinált fekete bőrkárpittal fog készülni.
Hirdetés

Alapesetben 19 colos kerék, magasfényű fekete shadow line, navigáció és karbonszálas belső díszítőelemek járnak majd a sportos kupéhoz, extraként pedig elérhető lesz a Harman Kardon hifi, a tolatókamera, az ülésfűtés, az adaptív fényszóró, az internet hozzáférés és még számos egyéb, a BMW-nél megszokott extra is. A motor pontos adatairól még továbbra sincs hír, a legutóbbi információk szerint 3,0 literes sorhatos turbós dolgozik majd benne 370 lóerő körüli teljesítménnyel és 465 Nm nyomatékkal, ami túltöltéssel ideiglenesen az 500 Nm-t is elérheti.
Az autó ősszel, a Frankfurti Autószalonon lesz majd először látható a nagyközönség számára, augusztus végén azonban már nagy valószínűséggel megjelennek az interneten a hivatalos fényképek és információk is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?