Hivatalos képeken az Infiniti QX30

Megmutatta az Infiniti a QX30 crossovert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig egy hónapja már láthattunk egy sejtelmes képet a hátuljáról, most pedig már közel teljes egészében látható az Infiniti újdonsága, a QX30.


A 2013-as Frankfurti Autószalonon az Infiniti már bemutatta a csapott hátú Q30 modelljének koncepció változatát. Mostanra jött el az idő, hogy a 30 mm-rel megemelt hasmagasságú QX30 crossover végleges verzióját is megmutassa a nagyközönségnek. Az Infiniti újdonsága a Mercedes-Benz MFA platformjára épül, ezért számos helyen várható hasonlóság az A-osztály és a GLA modellekkel.
Hirdetés
A Nissan prémiummárkája idén tervezi mindkét autó bevezetését, várhatóan négyhengeres benzines és dízelmotorokkal érkeznek, elsőkerékhajtással és opcionálisan választható összkerékhajtással. A koncepcióautó után a szériamodell is akár 21 colos könnyűfém kerekeket kap, háromdimenziós, különböző árnyalatú mart alumínium küllőkkel. A tetősínek között üvegtető kap helyet. Az értékesítés nyáron kezdődik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?