Kicsit Mercedes, nagyon modern: Infiniti Q50

Mert nem mindenki gerjed az Audira vagy a BMW-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már nálunk is kapható a Q50, amellyel az Infiniti hadat üzen a német prémiumtriónak és a Lexus IS-nek. Frankfurtban jól mutatott.


Hirdetés


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 22:56
    Permalink

    Hát nem tudom, nekem semmi Mercedes nincs az infinitikben. Ha valami akkor olyan érzésem van mintha egy erős olasz ihlet lenne, az EX pl olyan mint egy Alfa 147 nagyon-nagyon sok szteroidot kapott volna (370LE V6, nagy szmájlival). Ugyanakkor az EX egy sima 2lityis dízellel nagy dobás lett volna az európai piacon.

    Ha lett volna belépéskotr egy 2.0d a 3lityis helyett, (és mondjuk piacra dobták volna az Essence-et), másként nzéett volna ki a “partra szállás”…

    De így Kicsit fura az európai stratégiájuk és ennek mgefleleően borítékolható is volt a bukta, alkalmatlan (túl erős) motorkkal, és nem éppen európai léptáékű modellekkel.

    Szeritnem a Q50 már esélyesebb, 4 hengeres dízel nélkül nincs értelme megjeenni a piacon, (viszont a 2.2es megint kcsiit öngól, sosem tanuénak).

    Jelenleg az mercedesnek jobban kell a Renault input mint az Inifinitinek a Mercedesé…

Vélemény, hozzászólás?