Újabb gyári fotókon a Skoda Rapid Sport Concept

Most akkor tényleg jön a sportos Skoda Rapid?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kizárt, hogy még egy "forró" modellel melegszik a Skoda modellkínálata, legalábbis erre utal a Rapid Sport tanulmányról kiadott újabb fotócsomag.


Az először a Wörthi-tó partján megrendezett május eleji VW-tuningtalálkozón látható Skoda Rapid Sport Conceptről most újabb gyári fotócsomag látott napvilágot. Utasteréről továbbra sincsenek képek, műszaki adatokat sem közöltek a csehek, de a PR-részleg aktivitása egy újabb sportos modell bemutatkozását vetíti előre a Fabia RS és az Octavia RS után. Utóbbinak az aktualizált változata július 11-én Goodwoodban fog hivatalosan is bemutatkozni, különben már majdnem mindent tudunk a 220 lóerős, 2,0 literes TSI benzinessel vagy 184 lovas, szintén 2,0 literes CR TDI dízelmotorral, ötajtósként vagy kombiként választható középkategóriás bestsellerről.
Hirdetés

A vélhetően 1,4 literes TSI benzinmotorral és minden bizonnyal 7 fokozatú DSG kétkuplungos automata váltóval szerelt lépcsőshátú, később akár ferde háttal is várható Rapid RS hot hatch piacra dobása annak fényében is valószínűsíthető, hogy a Skoda nem titkolt modelloffenzívába kezdett vadonatúj vagy frissített típusok szinte folyamatos bevetésével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?