Messi és Ronaldo is koreai autóval megy

Most így focizik a Hyundai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hyundai több mint 1000 járművet adott át a brazíliai focivébé szervezőinek.


Néhány nap, és (június 12-én a házigazdák Horvátország elleni meccsével) megkezdődik az év egyik leginkább várt és nézett eseménye, a brazíliai labdarúgó-világbajnokság. A focivébének, mint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) régi szponzora, ismét csak a Hyundai-Kia konszern az autós támogatója, ennek megfelelően a koreaiak átadtak egy szerény 1021 kocsiból álló flottát a szervezők részére. A nemzeti csapatok színeivel és országzászlóival dekorált 32 csapatbuszt pedig a „Légy ott a Hyundai-jal” pályázaton győztes szlogen is díszíti, ami a Hyundai kezdeményezésére a szurkolók részvételével jött létre. A buszokat (Dzsudzsákékkal nem, ellenben Messivel, Ronaldóval vagy a többi klasszissal a fedélzeten) egy-egy Grand Santa Fe kíséri majd.
Hirdetés

Az átadási ceremóniát az Arena de Sao Paulo stadionnál tartották. A járművek a torna zökkenőmentes lebonyolításában segédkeznek azzal, hogy a FIFA tisztviselőit, a csapatokat, a szervezőbizottság tagjait, a játékvezetőket és a média képviselőit szállítják a helyszínek között.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a FIFA partnereként részt vehetünk ezen az izgalmas eseményen, és úgy gondoljuk, hogy a labdarúgás iránti elkötelezettségünk fontos szerepet játszik a vásárlóinkkal folytatott kapcsolattartásban. Ezen túlmenően mindent megteszünk, hogy a 2014-es focivébé a történelem egyik leglátványosabb játéka lehessen, hiszen mélyen elkötelezettek vagyunk Brazília iránt, ahol vállalatunk egyik legmodernebb üzemében gyártjuk a kizárólag itt kapható és díjnyertes HB20 modellünket" - mondta William Lee, a Hyundai Motor Brasil (HMB) elnöke a VIP vendégeknek tartott üdvözlő beszédében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?