Ilyen is lehetne a frissített Mercedes M

Nem hivatalos képen a Mercedes-Benz M-osztály ráncfelvarrása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az X6 ellenfél MLC mellett a már megszokott M-re szinte nem is jut figyelem, pedig a 2011-óta árult harmadik generáció most megújul.


Mindenki a BMW X6 stílusát idéző MLC-vel van elfoglalva, pedig az egyelőre nem publikus ráncfelvarráson átesett M-osztály próbapéldányai már a világ több pontján futják a tesztkilométereiket. Azok még annyira el vannak maszkírozva, hogy azt is csak tippelni lehet, hogy az álca Merciket rejt. Ilyenkor jön jól a grafikusok fantáziája, akik formát tudnak adni a még nem is létező kocsiknak, az RM.Design M-osztálya is ilyen.
Hirdetés


Remco Meulendijk átvette az újabb GLA formavilágát. A lámpák az S-osztály stílusában készültek, és a kurrens stuttgarti irány szerinti sportosabb, három helyett csak kétlamellás hűtőmaszkot szerkesztett a SUV-ra. Új a lökhárító, és a tükröknél is nagyon kilóg a Photoshop-lóláb. A gyár még nagyon titkolózik az M-et illetően, de valószínűleg ez is meg fogja kapni az új 3,0 literes dupla turbós V6-os benzinest 333 lóerővel és 474 Nm nyomatékkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?