Újabb gyári fotón a Suzuki Baleno

Nem új hír, de a Suzuki emlékeztet: visszatér a Baleno

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már a nyár derekán is tudtuk, hogy a már ismert Baleno névvel új nagyra nőtt kisautót hoz a Suzuki, most egy újabb gyári fotó hívja fel erre a figyelmet.


A Suzuki már augusztus elején megmutatta a legújabb Balenót, amit szeptember közepén, a Frankfurti Autószalonon fog majd teljes egészében bemutatni. Most pedig két újabb fotót közölt róla, már nem csak oldalról, profilból, hanem háromnegyedes stúdiófotón, illetve városi "forgalomban" is látható a gyár által kompaktnak mondott, ám a hírek szerint inkább nagyranőtt kisautós méretű, 4 méternél alig hosszabb, a Vitarával szinte egyezően 2,52 méteres tengelytávú ötajtós.
Hirdetés

Az az ötajtós, ami a 3,85 méter hosszú ötajtós Swift fölé, valamint a 4,18 méteres Vitara és a 4,3 méteres SX4 S-Cross alá érkezik majd a Suzuki palettájára. Az új modell új 1,0 literes, közvetlen befecskendezésű és turbós (Boosterjet) benzinmotort is ígér. A takarékosság érdekében újfajta stop-start rendszerrel, elektromos hajtásrásegítéssel, amiről részleteket egyelőre nem árult el a Suzuki, de a rendszer állítólag dinamikus menetjellemzőket adó teljesítményt nyújt majd. A Baleno gyártási helyéről egyelőre nincs hír, az viszont már publikus, hogy a piacra jövő tavasszal várhatjuk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 13:47
    Permalink

    Nem vettem észre, hogy színes lenne, de most, hogy írtad kicsit jobban megnézem és észrevettem, hogy a hátsó lámpából látható kb. 2 mm valóban színes :)))))

  • 2017.10.28. at 13:47
    Permalink

    Ez nagyon nem lett szép. Nem tudom mennyibe fog kerülni, de ha választani kell a Clio, vagy pl. a Fiesta vagy az új Baleno között, akkor egy kicsit gondolkodnék, hogy Clio vagy Fiesta 🙂
    Érdekes még, hogy a kép is mennyit számít. Az alsó fekete-fehér képen annyira nem is szörnyű, de afelső szinesen borzalmas, a karosszérián látható fénytörések pedig tovább rontják az összképet. Élőben kell majd látni ……..

  • 2017.10.28. at 13:47
    Permalink

    ja, csak kár, h csúnyácska. i20, clio, ibiza…ezeket meg sem közelíti. mazda 3-at meg már meg sem említem vagy leon-t…bár azok árban (?) gondolom más liga. de a mazda 2 is szebb.

  • 2017.10.28. at 13:47
    Permalink

    Egy újabb nagy visszatérő, a jó öreg Baleno. Ha szóba került a neve, mindig a rohadó első bölcsőre hívták fel a figyelmet, más baja nem volt. Egy idő után szinte mindig rájönnek a gyártók, hogy hiba volt nyugdíjazni egy típust – a Baleno is visszatért, és számtalan precedenst lehetne még említeni. A Hyundai visszahozta a Tucsont, a Ssangyong a Korandót, a VW a Sciroccot, a Nissan a Pulsart(mint nevet, de amúgy mint az Almera utódját)…én kíváncsi lennék, milyen lenne egy vadiúj Nissan Primera, vagy a modern kori Citroen Kacsa. De ezt a Suzukit is venni fogják, főleg Indiában.

Vélemény, hozzászólás?