Versenyzési lehetőség Nagy Norbi túraautó versenyzővel

November 30-án bárki forgathatja a versenykormányt Nagy Norbi mellett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Duna Autó bemutatatja a „Nagy” 3D Szimulátor Napot Nagy Norbi háromszoros magyar bajnok, ETCC autóversenyzővel. Bárki mehet egy kört Norbi társaságában - a szimulátorral.

2013. november 30-án 10 órától 15 óráig a Duna Autó SEAT-Skoda Szalonjában mindenki lehet bajnok, átélheti a versenyek hangulatát a kormány mögött egy 3D szimulátorban. Kulcsár Dénes, a Duna Autó marketing vezetője mindenkit a virtuális versenyzés világába invitál. Bár versenyautót vezetni csak szimulátorral lehet majd, Nagy Norbi túraautó versenyző személyesen is megismerhető lesz. A nap folyamán a leggyorsabbakat díjazzák, ők serlegekkel és sok sok ajándékkal térhetnek haza Norbitól és a Duna Autótól.
Hirdetés
[kepallojobb=338635]Hogyan kell versenyautót vezetni? Szombaton Nagy Norbi ad tanácsokat a Duna Autónál[/kepallojobb] A Duna Autó SEAT-Skoda Szőlőkert utcai (Budapest III., Szőlőkert utca 8.) szalonjában megtekinthető lesz Nagy Norbi SEAT Leon ETCC versenyautója és serlegei, amiknek száma megközelíti a százat (nem az ETCC-ből). Norbi eddig összesen 77 alkalommal állt már dobogón, 8 futamgyőzelemmel büszkélkedhet a különböző versenyekből. A háromszoros magyar bajnok a helyszínen ad tanácsokat a szimulátor versenyzőknek, megosztja versenytapasztalatait az eredeti pályákról.
A 3D szimulátoron a szervezők szerint az igazi versenyvezetés élménye lesz átélhető az Európa Bajnokság futamainak helyszínein. Minden versenyző fotófal előtt fényképezkedhet egy igazi verseny bukósisakban, a legjobbakat pedig a "Nagy" Szimulátor Nap Kupával díjazzák.
A “Nagy” Szimulátor Napon a kisebbeket gyereksarok, a szülőket pedig a Duna Autó Zrt. Közép-Európában egyedülálló módon egy helyen felsorakozó 19 márkája várja. Ezen a hétvégén is, mint a hét többi napján a cég komplexumában szinte minden autós témájú szolgáltatás igénybe vehető lesz. Az érdeklődők ezen a napon nemcsak a legújabb - már általunk is tesztelt - utcai SEAT Leont hasonlíthatják össze egy verseny SEAT Leonnal, hanem más márkák ugyanazon szegmensű konkurens modelljeit is, anélkül, hogy körbe kellene utazniuk Budapestet. Az esemény előtt minden új információ megtalálható lesz annak Facebook-oldalán.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?