Frissebb grafikán az új Opel Astra

Opel Astra K: gyári kép helyett még csak aktualizált grafikán nézhető meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tavaly megmutattuk az RM Design Astráját, de most a legfrissebb kémfotókhoz igazodva átgyúrták. Őszre egy ehhez hasonló autó lesz porondon.


Az Opel hamarosan bemutatja az Astra K szériáját. Ahogy közeledik a bemutató dátuma, úgy kerülnek le szépen sorjában a takaróelemek a próbaautókról. A kerekded J után egy kicsivel szögletesebb, azaz inkább határozott élekkel határolt K-t várhatunk. Olyan formát, mint amit a Monza koncepción láttunk. A méret nem fog változni, jó hír viszont, hogy sikerült a tömegéből jó száz kilót lefaragni. Ez önmagában is üdvözülendő, hiszen jót tesz a vezethetőségnek és a gazdaságos üzemelésnek is, de tekintve azt, hogy ma az Opelek a kompakt és a középkategória túlsúlybajnokai, erre ezen felül is komoly szükség volt.
Hirdetés


A kémfotókon látható, feltehetőleg csúcsfelszerelt autók ledes lámpáit ültette az RM Design a korábbi grafikára. Ami a képen nem látszik, az Astra a Delta platform harmadik evolúciós változatára, az új D2XX nevűre fog épülni. A gyártása viszont nem Németországban lesz, hanem a korábbi híreket megerősítve a lengyelországi Gliwicében és Manchester melletti Ellesmere Portban. Új hír, hogy megszűnik a generációk óta GTC-nek nevezett háromajtós karosszéria, de nem kell annyira megijedni, mert OPC azért lesz, várhatóan 2017-re. Az Astra K az őszi Frankfurti Autószalonon lesz először látható, de valószínűleg már augusztustól elkezdenek szivárogni róla a gyári képek és információk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 18:42
    Permalink

    nem jön be, mazda 3 és seat leonok mellett hát…ez nem sok, főleg 200-300kg-val nehezebb…és még csak karaktere sincs, meg nem is szép…a J még nem volt rossz a maga idejében, de ez nem nagy cucc.

Vélemény, hozzászólás?