Szentgotthárdról erősödik a Cascada

Opel Cascada 200 lóerővel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A még nagyon új Opel Cascada kabrió is megkapja a még újabb szentgotthárdi 1.6 SIDI benzines turbómotor legütősebb, 200 lóerős és 300 Nm-es változatát.


Az Opel - végre - egy rakás új motorral igyekszik csökkenteni a konkurenseivel szembeni, hosszú évek kitartó munkájával összeszedett jelentős hátrányát. Ráadásul nem szerény mértékben Szentgotthárdról, a magyar gazdaságot pörgetve. Nálunk készül a Flex család 3 hengeres egyliterese és az a 4 hengeres 1.6 SIDI Turbo Ecotec benzinmotor is, amelynek ősztől 200 lóerős és 300 Nm nyomatékú verzióját csavarozzák a Cascada orrába.
Hirdetés
Az OPC kivitel érkeztéig csúcsmodellnek számító, dupla kipufogójáról felismerhető 200 lovas kabrió végsebessége 235 km/óra lesz, gyári vegyes fogyasztása pedig 6,7 l/100 km, alig 4 tizeddel több, mint az eddigi legizmosabb 170 lovasé. Új motorhoz új - manuális és automata - váltók is dukálnak, a friss csomag a szeptemberi Frankfurti Autószalonon debütál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?