Gyári videó a még álcázott Opel a Corsa OPC-ről

Opel Corsa OPC: hamarosan bemutatják

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Joachim Winkelhock az Opel vezérigazgatójával köröz a még álcázott Corsa OPC-vel. Az autó már szinte kész, márciusban bemutatják.


Az Opel videójában a Le Mans-i és nürburggringi 24-órás versenyek, meg a BTCC korábbi győztese Joachim Winkelhock köröz a Corsa OPC-vel. A helyszín a cég dudenhofeni tesztpályája, a stoppos, aki felvesz Winkelhock meg nem más, mint Karl-Thomas Neumann az Opel vezérigazgatója. Winkelhock ma a kamiondaru bizniszben utazik, de már régi a jó kapcsolata az Opellal. 2003-ban az Astra V8 Coupé volt az utolsó kocsi, amivel versenyzett, így a DTM sorozattal búcsúzott el a versenyzéstől. Ma már csak hobbizik, de egy kis exkluzív csapatást azért nem utasított vissza.
Hirdetés
A videóban az elnök érthetően méltatja a terméket, de Winkelhock értő kezei között sem vallt szégyent a legkisebb érkező OPC. A teljesítményről és az árról szóló részeket direkt motorhanggal helyettesítették, de a bennfentesek már tudni vélik, hogy az új szentgotthárdi 1.6-os fogja hajtani. A Cascadában 170 lóerővel próbáltuk, de a Corsa OPC-ben és brit testvérében, a Vauxhall Corsa VXR-ben 210 lóerőt fog tudni, amivel 7 másodperc alatt fog gyorsíthat százra és 230 km/h feletti végsebességet adhat.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?