Újra csak frissült a Renault Koleos

Orrplasztikát kapott a koreai Renault

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két év után ismét frissült egy kicsit a Renault dél-koreai crossovere, a Koleos új orrot és R-Link multimédiás rendszert kapott.


Épp a minap mutattuk be a sikerre ítélt vadonatúj Capturt, de akad a Renault-palettán egy másik, egy régebbi crossover is, csak hát mifelénk ritka, mint az új autót vásárló magánszemély. A nagyobbacska Koleosról van szó, amely két év után ismét csak frissült egy kicsit, s amely Dél-Koreából, a Samsungtól származik.
Hirdetés

A 2014-es modellévű Koleost Argentínában, Buenos Airesben leplezték le, a facelift kívül aktualizált frontrészt (lökhárító, krómos hűtőmaszk, gigaembléma), új (trendi barnametál) színt és felnit, belül igényesebb kárpitokat, fabetétet, holttérfigyelőt, 7 colos érintőképernyős R-Link multimédiát hozott.

A motorpalettán nincs változás, Magyarországon továbbra is kizárólag a 2.0 dCi dízel forgalmazása várható 150-175 lóerővel, első- vagy összkerékhajtással, 6 fokozatú manuális vagy automata váltóval.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?