Schumacher talán jobban van

Orvosai sem tudják, mi van Schumacherrel?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az F1-legenda Michael Schumacher állapotáról továbbra is ellentmondásos hírek, híresztelések látnak napvilágot. Időközben egy másik ex-pilóta, Gerhard Berger is síbalesetet szenvedett, de ő kartöréssel megúszta.


"Ha valaki megcsinálja, az az örök harcos Michael" - mondta egy interjúban a 45 éves német Schumacherre és az állapotára, a lehetséges felgyógyulásra utalva honfitársa és utolsó csapattársa, a Mercedes-pilóta Nico Rosberg. De valószínűleg alig van esély a hétszeres F1-bajnok felépülésére, bár a minap olasz és német lapok is arról kezdtek cikkezni, hogy már önállóan lélegzik. Hogy ezt aztán a menedzser szokás szerint rögtön cáfolja. Sabine Kehm szerint a franciaországi, grenoble-i kórházban fekvő Schumi továbbra is mesterséges kómában és ébresztési fázisban van, állapota változatlan.
Hirdetés

Az angol Telegraph viszont a családra hivatkozva írta, hogy Schumit már csak a csoda mentheti meg - agysebészek őszintén "bevallották" Corinnának és Ralfnak (Michael feleségének és öccsének), hogy vajmi kevés esélyt látnak a gyógyulásra. Egy svájci kómaspecialista professzor azt nyilatkozta, hogy még az orvosi stáb sem tudhatja pontosan, mi van és mi lesz Schumacherrel...
Friss - szerdai - infó Sabine Kehm menedzsertől: apró, biztató jelek utalnak arra, hogy Schumacher állapota javul! Közben egy másik ex-pilóta, az 54 esztendős Gerhard Berger is bukott síelés közben, de ő szerencséjére megúszta az esést egy kartöréssel. A Schumacherhez hasonlóan szintén volt ferrarista, tízszeres F1-futamgyőztes osztrák ugyanúgy letért a pályáról, mint Schumi, a látási viszonyokat köd nehezítette Tirol környékén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?