Ősszel érkezik az új Mini Countryman

Párizsban mutatkozik be a második generációs Mini Countryman

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tavalyelőtti ráncfelvarrása után idén ősszel immár az újgenerációs változata mutatkozik be Párizsban a Mini Countrymannek.


Kémfotókon már korábban is láthattuk a Mini terepes divatautóját, most viszont az olasz OmniAuto magazinnak sikerült megkaparintani egy látványtervet. A látottak alapján nagy változásokra nem kell számítani. A legnagyobb módosítás az orr részt érinti. Új hűtőmaszk és lökhárító mellett technikailag az UKL platform lesz az újdonság, amellyel már találkozhattunk a legújabb Mini és BMW modelleknél.
Hirdetés

Motorok tekintetében három- és négyhengeresek lesznek, az elsőkerékhajtás mellett pedig 4ALL összkerékhajtással is elérhető lesz. A 2017-es Countryman idén októberben a Párizsi Autószalonon mutatkozik be, előtte azonban egy online leleplezésre is lehet számítani. A hivatalos debütálás után néhány hónappal érkezik a csúcsváltozat. A Countryman John Cooper Works 2,0 literes turbómotorja 231 lóerőt és 320 Nm forgatónyomatékot teljesít, csakúgy, mint az idén bemutatott JCW modellek esetén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?