Mégsem lesz annyira forradalmi a Golf VIII?

Pletykarovat: a következő Golf mégsem lesz egy modern ufó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A korábbi értesüléseket cáfolva a Car Magazine szerint inkább csak evolúció lesz a 8-as Golf, nem revolúció.


Lehet a Volkswagent kritizálni több mindenért is, az egyik ilyen a mindenkori Golf kinézete. Mint köztudott a Volkswagen minden páros generációval inkább csak az elődön javít, azokban nincs sok új. A kettes Golf esetében egy megjelenésében az előd egyesre nagyon hasonlító, de nagyobb és modernizált autót hoztak ki. A hármas volt a nagy előrelépés, és bár a négyes egy jóval finomabb autó, technikailag nem sok újat hozott. Az ötösnél elkövetett hibákat a hatosban javították, a most futó hetes meg megint fontos technikai előrelépés. Az ő alapja, az MQB platform adja a konszern legtöbb autójának a műszakiságát.
Hirdetés


Korábban 2019, aztán 2017, most meg 2018 szerepel a 8-as bemutatójának éveként Eddig azt spekulálták, hogy egy nagyon áramvonalas, lapos autó lesz, ami elektromos turbóval és egyéb trükkökkel fog spórolni. Nyilván mindent be fognak vetni, hogy faragjanak a fogyasztásán és így az emisszióján, de a jól értesült források már finomabban fogalmaznak. Eszerint az XL1-re hasonlító ufóforma kimarad a csomagból, de lesz automata váltó vitorlázó üzemmóddal, start-stop rendszer és hengerlekapcsolás is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?