370 lóval jön az ABT Audi TTS

Plusz 60 lóerővel jön az ABT tuningos Audi TTS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ABT Sportsline hivatalosan is bemutatta az Audi TTS-hez készült tuningcsomagját. Lássuk a részleteket!


A német tuningcég mind optikailag és motorikusan is átalakította a legerősebb Audi TT-t. A motorháztető alatt a motorvezérlő elektronikáját optimalizálták, mellyel plusz 60 lóerőt és 80 Nm-t nyertek. A 2.0 literes turbós benzines ezzel 370 lóerőt és 460 Nm forgatónyomatékot teljesít.
Hirdetés

Az ABT az autó dinamikájával kapcsolatban egyelőre nem árult el információt, azonban valószínű, hogy az eredeti 4,7 másodperces 0-100 km/órás sprint néhány tizedmásodperccel javulni fog. A gyári végsebesség 250 km/órában elektronikusan van korlátozva, ennek feloldásáról szintén nincs hír.

Nem csak a motor, a külső is sportosabbá vált. Az első spoiler, az új tükörborítás és a hátsó szárny mellett fényes, matt, gyöngyház és metál fényezések közül választhatunk. Felnik szempontjából 18-20" között válogathatunk. További kiegészítőként megjelenik a négy véggel rendelkező sport kipufogórendszer, az Alcantara kárpit és az elöl 35, hátul 30 mm-rel ültetett sportfutómű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?