Érkezik a sportosabb Volkswagen Touran

Részletes információk a Volkswagen Touran R-Lineról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A genfi bemutató után bővebb információkat is napvilágot láttak a VW Touran R-Lineról. Sportosabb külső és beltér várja a vásárlókat.


Ahogy arról már korábban írtunk, a Volkswagen már év elején bemutatta új kompakt egyterűjét, azonban akkor még inkább az alapmodellről esett szó. Az R-Line azonban azon vásárlók számára készült, akik valami sportosabbra vágynak az alap Touranon felül. A csomag talán legfontosabb és legszembetűnőbb elemei az átvariált lökhárítók, a fényes fekete díszítőelemek és a 17 vagy 18 colos könnyűfém felnik. A modell természetesen megkapta az R-Line jelvényeket és az ezüstre eloxált tetősíneket is.
Visszafogott változtatásokat hajtottak végre a beltéren is. Ilyen például a „verseny” kárpitozás, a titán fekete tetőkárpit és az ólomszürkés díszlécszett. Ezeken felül bőrborítású sport kormányt, alumínium küszöbléceket, rozsdamentes acél pedálokat és speciális mintájú szőnyegeket is kapott az egyterű.
Hirdetés

Az egész csomag 2 155 eurót, azaz durván 700 ezer forintot kóstál. A VW azoknak a vásárlóknak is felajánl egy opciót, akik kevesebbet kívánnak költeni és csak a külső R-Line csomagot szeretnék megrendelni, ennek ára ugyanis csak 760 euró, azaz kb. 250 000 Ft.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 12:33
    Permalink

    Az a baj, hogy a többi is ilyen. Az összes egy “Golf”. Nézd, engem pl. a Mazda 5-ös eléggé felvillanyoz, de az új Espace se rossz. Vagy a Picassok. Azért nagyon nem baj, ha már pusztán a design-jával is hat rám egy egyterű.

  • 2017.10.28. at 12:33
    Permalink

    Pedig szerintem nagyon jól sikerült, szép arányos olyan, mint egy kisebb S-max. Más kérdés, hogy azon kívül, h jól néz ki sok haszna nincs ekkora felniknek ha itt Bp-en használjuk. Nem a lágy rugózásáról híres a VW.
    KÉne!

Vélemény, hozzászólás?