Trendi lámpát villantott a Skoda Fabia

Részletfotón a várva várt új Skoda Fabia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Skoda megmutatta, milyen az új Fabia első fényszórója. Trendin, LED-esen.


A divatnak megfelelően alján LED-menetfényes, sötét maszkos lámpája is lesz az új, a harmadik generációs Skoda Fabiának. Hogy szériában-e vagy sem, még nem tudjuk, de sanszosan nem. Illetve nem elég, hogy borítékolhatóan Rapid- és Octavia-féle lesz a dizájn, az első gyári részletfotó alapján kb. olyan kék színben is kapható lesz a csehek kisautója, mint amilyenben például az Octavia RS tesztautó is virított.
Hirdetés

A VW Polo és a SEAT Ibiza mostohatestvére hivatalosan az októberi Párizsi Autószalonon debütál, de egészen biztosak lehetünk benne, hogy a skodás PR-csapat addig is időről időre elárul valamit a várva várt újdonsággal kapcsolatban. Legutóbb ugye azt tudtuk meg, hogy átlagosan 17 százalékkal mérsékelt fogyasztásra képes a 3 és 4 hengeres, 60-110 lóerős benzin-, illetve dízelmotorokból álló paletta, s a szerényebb étvágyat 65 kilós tömegcsökkentés is segíti.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?