Hivatalos: Schumacher nincs már kómában

Schumachert átszállították, állítólag képes kommunikálni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Michael Schumacherre még hosszú rehabilitáció vár, nem tudni, felépül-e, de a grenoble-i kórházból átszállították, s nincs már kómában.


Nincs már kómában Michael Schumacher - áll abban a közleményben, amit menedzsere, Sabine Kehm juttatott el hétfőn a sajtónak. A hétszeres F1-bajnok tavaly december végén szenvedett szerencsétlen síbalesetet, s azóta Franciaországban, a grenoble-i egyetemi kórházban kezelték. Agyműtéteket követően mesterséges kómában tartva a 45 éves német ex-autóversenyzőt.
Hirdetés

És nincs már Grenoble-ban sem, mert átszállították egy rehabilitációs intézetbe. Vélhetően Németországba, de hogy pontosan hová, az titok. Remélhető felépülése egészen biztosan hosszú időt vesz igénybe, a család mindenesetre köszöni a buzdítást, a megértést, illetve a francia orvosi stáb és a balesetkor elsősegélyt nyújtók munkáját. A német Bild úgy tudja, hogy Schumi már képes kommunikálni - feleségével, Corinnával és gyermekeikkel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?