Schumachert átszállították

Schumachert már nem az intenzíven kezelik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajtóértesülés szerint a lassan fél éve kómában fekvő Michael Schumacher kezelése a grenoble-i kórház rehabilitációs osztályán folytatódik.


A tavaly december végén szerencsétlen síbalesetben súlyosan megsérült Michael Schumacher menedzsere nem erősítette meg azt a német sajtóértesülést, miszerint a hétszeres F1-világbajnokot a grenoble-i kórház neurológiai osztályáról átszállították a rehabilitációs központba.
Hirdetés

A kóházi forrásokra hivatkozó Bunte című hetilapnál úgy tudják, a franciaországi intézetben a mesterséges kómában tartott Schumit felkészítik egy speciális rehabilitációra, aminek egy későbbi állomásaként német klinikára vihetik a 45 éves ex-autóversenyzőt. A Bunte újságírója ezzel együtt úgy gondolja, a Forma-1 rekordbajnokának nincs túl sok esélye a felépülésre.
A Schumacher - lehetséges - állapotáról szóló legutóbbi cikkünk végén ezt írtuk: "A család döntését tiszteletben kell tartsuk, mást nem tehetünk, szorítsunk a bajnokért." Egy kommentelő úgy vélte: "Nincs miért szorítani, el kellene már engedni szegényt", válaszul egy másik így vélekedett: "Te elengednéd, ha a te szerettedről lenne szó? Bárcsak csoda történne, amiben szerintem még mindig sokan reménykedünk."
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?