Még újabb két részletképen a Skoda Fabia

Skoda Fabia: mi lesz a következő, a hátsó ablaktörlő?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Na, ezért nem tudtál aludni. Mert nem láttad még az új Skoda Fabia integrált irányjelzős tükrét. Például.


Tökélyre fejlesztik a csehek a szivárogtatást - bár a harmadik generációs Skoda Fabia hivatalosan csak az októberi Párizsi Autószalonon debütál, de már mutattak róla gyári rajzot, megvillantották az első lámpáját, majd a hűtőmaszkját és a géptetejét is. Azután, hogy kiderült: a könnyített friss széria jóval takarékosabb lesz az elődjénél.
Hirdetés


És most íme még két részletfotó, s láthatjuk, tudhatjuk, hogy integrált irányjelzős a visszapillantó tükör, mögötte kis fortocska lapul, illetve menő törésvonal fut hátrafelé az autó orrától, minden olyan éles, határozott, mint a Rapid és az Octavia esetében is. És a C-oszlop ugyancsak rapidosan-octaviásan változott. Hát így. Lehet tippelni, mi lesz a következő, amit megmutatnak a csehek, mondjuk a hátsó ablaktörlő? Amúgy sanszos, hogy - virtuálisan - bőven október előtt abszolút lehull a lepel, várjuk, hiszen fontos modell a Fabia, mi is ezért foglalkozunk vele ennyit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?