7-es BMW a ló évére

Speciális 7-est épít a BMW Kínának

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az európai luxusgyártók szabály szerint hajbókolnak Kínának. Mára Ázsia lett az elsődleges piacuk, erről tanúskodik ez a 7-es BMW is.


A BMW hamar beállt a sorba a Lamborghini, a Porsche, a Bentley és az Aston Martin mellé. Már több szériát készített a térség óriási vásárlóerejű (új)gazdagjainak. Kínában ráadásul minden, ami nyugati, az egyben egzotikus és keresett is. Az idei Pekingi Autószalonon a BMW standján ez a 7-es lesz a koronaékszer. A Horse Edition, azaz ló kiadás névre hallgató modell a kínai naptár szerinti, január vége óta tartó ló évét ünnepli, ezzel kedveskedve a helyi szokások gyakorlóinak.

A 7-es egyediségéről a BMW Individual speciális fényezései és a külső M kiegészítők gondoskodnak, de az utastér kivitele is megfelel a luxuselvárásoknak. A speciális modell a hosszított tengelytávú, összkerékmeghajtású 740Li xDrive változatra épül. Három színben kapható, a BMW-ken megszokott zafírfekete metálján túl az Individual kínálatában kapható Ruby fekete (a képeken) és szürke Moonstone árnyalatokban is. Külsején egyedi elem a LED-es adaptív fényszóró, az M aerodinamikai csomag, a Shadowline dekor, a 19 colos M kerekek együttese és a szériát hirdető felirat a csomagtérfedélen.
Hirdetés
Belterébe bőr M sportkormányt építenek, antracitszínű alcantara a tetőkárpit. Az ajtókhoz hasonlóan világos bézs bőrbe varrt komfortülések szellőztethetőek és hátul masszírozni is tudnak. A ló-témakört az első fejtámlák logója teszi teljessé.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?