Kiszivárgott szabadalmi rajzokon az új Renault Espace

Szabadalmi rajzokon bukott le a Renault Espace ötödik generációja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagyon nagy valószínűséggel tényleg a hamarosan bemutatkozó, de még tesztelés alatt álló, ötödik generációs Renault Espace látható a képeken. Ha tényleg ilyen lesz, esélyes a legmenőbb nagy egyterű címre.


A Renault az Initiale Paris koncepcióval már megmutatta, hogy milyennek szánja ötödik generációs Espace egyterűjét. A műfajteremtő autó legújabb nemzdedéke sokkal modernebb jelenség lehet, mint a kissé túlhordott, 2003-óta gyártott elődje. A 2013-as tanulmányhoz képest persze kevésbé crossoverszerű, és nem tartották meg a megszokottól eltérően, hátrafelé nyíló ajtókat sem, ahogy a képeken látható autó természetesen kapott rendes B-oszlopokat is.
Hirdetés


Az Espace a Renault-Nissan csoport CFM1 nevű moduláris padlóvázára épül. Hivatalos bemutatóját az októberi Párizsi Autószalonon fogják megtartani. Mozgatásáról a Renault legújabb motorjai fognak gondoskodni, mint a kétturbós, 160 lóerős 1,6-os dCi dízel. Miként azt a cég fődizájnerétől megtudtuk, családi autón túl prémiumigényű csúcsmodell is lesz egyben a legújabb Espace.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 11:32
    Permalink

    Imádom a “panorámaszélvédőt”.Elég egy kavics… és jöhet a szepuku:(…Szomszédban szilveszterkor buliztak és egy barom ugy gondolta,hogy az üveg hamutartót kiönti az ablakon…Azt a csörömpölést soha nem felejtem el.De Picasso-s arcát sem:D

Vélemény, hozzászólás?