Ezt a reklámot tuti, hogy meg fogod nézni! Jön a Civic Type R!

Szenzációs videó a Hondától: kettős sztoriban a jövőre érkező Civic Type R - nyomd az R-t!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még mindig csak koncepcióként létezik, de jövőre már jön a Honda Civic Type R. A gyár már most hirdeti, nem is akárhogyan. Meg kell nézni!

Első ízben érkezik turbómotorral Európába a Honda Civic Type R. A legutóbb a Párizsi Autószalonon kiállított koncepciómodell alapján jövőre fut majd be a kész csúcsverzió, amelyben a többi aktuális Civic-kel szemben Eco helyett, R, mint Race (verseny) üzemmód lesz, amivel állítólag csaknem teljesen át fog tudni alakulni az amúgy is dinamikus, a Tourer névre hallgató kombi mellett már csakis ötajtósként létező, így Type R-ként is csak úgy várható modell. Hogy mennyire, azt a Honda gyári kampányvideója mutatja. Az alábbi csak egy ízelítő, a Honda gyári YouTube csatornáján viszont elérhető a teljes, gyári trükkös verzió, amelynek megtekintése közben az R-billentyűt kell nyomogatni. Ki kell próbálni, lebilincselő lesz! (És nem kell félni, nem fog tőle összeomlani a számítógép.)
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?