Drágulnak az üzemanyagok – nem is kicsit

Szerdától drágábban tankolhatunk - benzint és gázolajt is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

November első üzemanyagár-változása drágulás lesz, abból is jelentősebb mértékű, a benzint és a gázolajt egyaránt érintő.


Múlt hónapban jelentősen, még október 23-án is csökkentek az üzemanyagárak, a november azonban áremelkedést hoz a benzinkutakon. Legalábbis az első adandó alkalommal, azaz e hét szerdán. A holtankoljak.hu információi szerint akkor a benzin literenkénti árát 6, a gázolajét 5 forinttal fogja emelni a MOL.
Hirdetés

Az átlagárak így a 95-ösnél 332, a gázolajnál 341 forintra emelkednek, amivel persze még mindig elmaradnak az egykori csúcsszintektől, de az év elején vagy akár egy évvel ezelőtt tapasztalt szintektől is.
Az egyes töltőállomások között természetesen továbbra is jelentős, akár literenkénti 30-40 forintos árkülönbségek is adódhatnak, így aztán hiába a viszonylag nagymértékű áremelés, csak annak ajánlott a szerdáig tankolás, aki amúgy is halad el kedvezőbb díjszabású töltőállomás mellett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 11:40
    Permalink

    Nincs már szdsz ami akkor azt a blokádot puccsra akarta fölhasználni és tulajdonképpen jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy egy tüntetés puccs szándékká alakuljon és nincs kormányváltó hangulat Magyarországon. A kormány soha nem volt még ilyen népszerű egyhuzamban és az üzemanyag ára kb. 100 Ft-al olcsóbb, mint pl. 3 éve, ugyanakkor egy havi átlagbérből az akkori üzemanyag mennyiség többszöröse vásárolható meg ma.
    Ez a kormány -pártszimpátiától függetlenül- sosem lövetett sehova, ez az általad is említett politikai karikatúráról, de nevezhetjük szimplán politikai kalandornak is, egyáltalán nem mondható el.
    Gondolj a netadó tüntetésre, maga az amerikai nagykövet fáradozott azon, hogy ukrán mintára polgárháború törjön ki de nem sikerült neki, mert nem volt aki lőjön, pedig az aktivisták törtek-zúztak kedvükre, ha visszaemlékszel. 2015-ben ez sem volt elég, 2006-ban a semmi is sok volt a tűzparancshoz.

  • 2017.10.28. at 11:40
    Permalink

    Minap volt az emlékezetes és hatásos taxis-blokád évfordulója…most is jó lenne egy ilyen de Gyurcsán még kisebb ok miatt is kilövette az embereket hát törpekirályunk most mit tenne !!!

Vélemény, hozzászólás?