A beetető videó alapján komoly autó lesz a Renault Talisman

Talisman néven jön a Renault Laguna utódja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A franciák elvetik a ferdehátú kialakítást, a Talisman a Lagunánál nagyobb és cégautósabb karakterű középkategóriás lesz.


A Renault legújabb videójából sokat nem tudunk ugyan meg a készülő Laguna utódról, de a hangulat és az ígéretek alapján dupla előrelepés lesz az új generáció. Ha az Espace-t és a Kadjart megnézzük, akkor lehet örülni, mert a Renault jó pályán van. A megújulásban a következő lépés a középkategóriás Talisman, aminek nem csak a neve, de a teljes koncepciója is új. A Laguna ferdehátú kialakításával szemben a Talisman feneke lépcsős lesz, így jobban igazodik a céges megrendelők elvárásaihoz. A Renault főtervezőjétől tudjuk, hogy a gyár nagy hangsúlyt fektet az eladások csökkenése ellenére is a D-szegmensre.
Hirdetés


A videóban fabetét, perforált bőrülés, head-up display és külső krómozás villannak fel rövid időre. Maga a Talisman név egy 2001-es koncepció után a Renault kínai csúcsmodelljén tűnt fel pár éve. A Renault-Nissan cégszövetség legmodernebb CMF nevű építőkészletére fog a Talisman is épülni és nem fog belőle hiányozni a ma elérhető elektromos sofőrsegédek sora sem. Méretével és kialakításával egyszerre fogja leváltani a Lagunát és a már kifutott Latitude nagyautót. A hivatalos leleplezés napokon belül, július 6-án lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?