Rajzokon az új Volkswagen Passat

Teljesen új Volkswagen Passat jön, még csak rajzon láthatjuk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén jön a Volkswagen Passat legújabb, nyolcadik generációja. Most még csak rajzon, de már láthatjuk.


Hiába jött ki 2010-ben a Passat B7, az lényegében csak a 2005-ben debütált B6 frissítésének tekinthető. Idén viszont - ahogyan arra már csaknem két évvel ezelőtt számítani lehetett - teljesen új Passat érkezik a B8 által. Jön a tömegcsökkentés, jön egy új, az első képek szerint a korábbinál kecsesebb, már-már a CC-re hasonlító forma, és természetesen új motorok is érkeznek. Csakis turbóval, közvetlen befecskendezéssel várhatjuk őket, a paletta dízelcsúcsa egy 2,0 literes, ikerturbós egység lehet.
Hirdetés

Hamarosan remélhetőleg bővebb információkat is megtudunk a még idén a boltokba várható Passatról, ugyanis épp e hétre kaptunk egy invitálást a Volkswagentől, hogy wolfsburgi boszorkánykonyhájában pillanthassunk bele az új generáció fejlesztésébe legvégső simításaiba. Folyt. köv. hamarosan, addig pedig néhány rajz alapján mindenki elképzelheti a sanszosan a legújabb sofőrsegédeket és LED-es fényszórót is bevető, konnektorból tölthető hibridként is várható Passat B8-ast.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?