Még több Audi motorja lesz magyar

Tovább bővíti győri motorfejlesztő központját az Audi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan a korábbiaknál nagyobb alapterületen, több munkaállomással dolgozik a jövő motorjain Győrben az Audi.

Mintegy 1600 négyzetméterrel növeli motorfejlesztő központjának alapterületét az Audi Hungária Motor Kft, többek között 12 fékpadot helyeznek el, amelyekkel tovább nő a kapacitás - írja az MTI. A motorjárató központ bővítése tavaly kezdődött, várhatóan 2015 év elejére fejeződik be. A 12 fékpad közül az első ütemben hatot tesztüzemmódban telepítenek, ugyanekkor további technikai- és raktárhelyiségeket adnak át. A motorjárató padokon 4-12 hengeres motorokig a teljesítmény, a károsanyag-kibocsátás és a zajszint tesztelésére lesz lehetőség.
A győri motorfejlesztő-épületegyüttesben jelenleg 14 nagyteljesítményű fékpad működik: tíz motor- és két súrlódásvizsgáló pad, egy offroad-üzem tesztelésére alkalmas berendezés és egy klímavizsgáló pad. A tavaly üzembe helyezett klímavizsgálónak köszönhetően már extrém éghajlati körülmények között is tesztelik a motorokat Győrött.
Hirdetés
A vállalat közleménye szerint Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója döntő fontosságúnak értékelte a fejlesztést, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy garantálni tudják a haladás technikáját a győri motor- és járműgyárban.
Az Audi győri üzemében jelenleg 187 mérnök dolgozik különböző fejlesztési projekteken, mint például a súrlódásoptimalizálás, a motorakusztikai vizsgálatok és a motorvariánsok fejlesztése. Ugye mindenki tudja, hogy a jövő Győrben épül?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?