Bővül a Mercedes SLK motor- és váltópalettája

Új motorok és váltók érkeznek az SLK Mercibe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idei modellévtől módosított motorpaletta és új váltók érkeznek a Mercedes roadsterébe. Emellett tovább bővül az autó alapfelszereltsége is.


Megújul a Mercedes SLK motorkínálata. A választék az SLK 200-zal kezdődik, amely egy 2,0 literes, négyhengeres, benzines blokk, 184 lóerővel és 300 Nm forgatónyomatékkal. Az elődhöz képest a nyomaték jó 10 százaléknyit nőtt, korábban 270 Nm-t tudott ugyanez a motor. A következő lépcsőfok az SLK 300, amely az SLK 250-et váltja 245 lóerős teljesítménnyel és 370 Nm nyomatékkal.
Hirdetés

Ami a váltókat illeti, az SLK 200 egy teljesen új, manuális hatfokozatút kap, amely még komfortosabb és precízebb váltást ígér. Az SLK 300 és a 204 lóerős, 500 Nm nyomatékkal rendelkező 250d modellek megkapják a szintén új, 9G-Tronic kilencfokozatú automatát. Az SLK ezen kívül az alapfelszereltség részeként megkapja a LED-es nappali menetfényt és a Mercedes új multimédiás rendszerét. Az SLK-hoz az összes manapság divatos vezetéstámogató rendszer is elérhető lesz, úgy mint az automatikus vészfékasszisztens, a sávelhagyásra figyelmeztetés vagy a sávváltást segítő rendszer.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?