Fiat Panda: LED-es fény és rövid egyes

Újabb képeken a Fiat Panda Cross és a Fiat Freemont Cross

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Fiat Genfben bemutatta új terepeseit, íme pár friss fotó a Panda Cross és a Freemont Cross modellekről, utasterükről is.


Még a Genfi Autószalon előtt mutattuk két-két külső képen a kereskedésekbe ősszel érkező Panda Crosst és a Freemont Crosst, most néhány új fotóval és információval szolgálhatunk az érdeklődők számára. A Panda Cross a Panda 4x4 alapjain 170 mm-es hasmagassággal, 24 fokos első, 20 fokos rámpa- és 33 fokos hátsó terepszöggel, viszkókuplungos összkerékhajtással, elektronikus differenciálzáras menetstabilizálóval és mint a Dacia Duster, a benzinesnél spéci rövidre vett első fokozatú 6 sebességes váltóval, valamint négyévszakos abroncsokkal tör előre terepen. A Terrain Control programkapcsoló automata, fixre zárt hajtási és lejtmenet-szabályzós üzemmódot is kínál - jó kis offroadernek ígérkezik a Panda Cross. Motorból kettő van egyformán stop-startosan és Eco-móddal takarékoskodva: 0,9 literes TwinAir turbós benzines percenkénti 5500-as fordulaton 90 lóerővel és 1900-tól 3000-ig 145 Nm-es nyomatékkal, vagy 1.3 MultiJet II dízel 5 fokozatú váltóval, 4000-es fordulaton 80 lóerővel és már 1500-tól 190 Nm-rel. Mindkettő 5-5 lóerővel izmosabb, mint a polgári Pandák orrában. A kéthengeres benzines gyári vegyes fogyasztása 4,9 l/100 km, a négyhengeres dízelé 4,7 l/100 km.
Hirdetés




A hétüléses Freemont szabadidő-autó Cross utónevű csúcsmodellje krómos lökhárítóiról és küszöbtoldatairól, fényes fekete hűtőmaszkjáról, 19 colos sötétszürke felnijeiről, fekete keretes lámpáiról, lesz majd könnyen beazonosítható.

Motorból csakis dízel van: a 2,0 literes MultiJet II 140, illetve 170 lóerős változata. Előbbi kizárólag fronthajtással és a 6 fokozatú manuális váltóval választható, utóbbihoz 6 sebességes automata váltó és automata összkerékhajtás is kérhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?